skip to Main Content

Vacature: Service Medewerker Vastgoedbeheer M/V

Vacature: Service Medewerker Vastgoedbeheer M/V

Vacature Medewerker Servicedesk / Technisch Secretariaat

Service Medewerker Vastgoedbeheer M/V

PropertyView is een dienstverlenende organisatie die zich toelegt op het professioneel management van met name commercieel onroerend goed in Nederland. De organisatie kenmerkt zich door een flexibele werkwijze, servicegerichtheid en een persoonlijke benadering. Wij werken met een gedegen team professionals die goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen op de markt en ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van vastgoedmanagement. PropertyView heeft twee vestigingen. Vestiging Haarlem verzorgt de administratie en vestiging Rosmalen het technisch vastgoedmanagement.

In verband met uitbreiding van onze portefeuille zijn wij voor onze vestiging in Rosmalen op zoek naar een fulltime Service Medewerker Vastgoedbeheer M/V, een spin in het web.

Functieomschrijving
Staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Weet jij hoe goede klantenservice eruit ziet? Ben jij mensgericht en daarnaast ook administratief sterk? Geloof je dat voor elk probleem een oplossing bestaat? Dan zoeken wij jou!

Als medewerk(st)er van het secretariaat ben je hét (telefonische) visitekaartje naar onze huurders en leveranciers. Je houdt van korte communicatielijnen en je hebt aan één woord voldoende. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar durft ook zelf initiatieven te nemen. Je ondersteunt de technisch managers en staat huurders en leveranciers te woord en helpt ze met de meest uiteenlopende storingen en vragen. Je weet alle partijen goed te informeren.

Jouw werkzaamheden
• Beantwoorden van uiteenlopende huurdersvragen;
• Doorzetten van huurdersvragen naar aannemers;
• Zorgdragen voor de inkomende post, het e-mailverkeer en administratieve taken.

Jouw kwaliteiten
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent klantvriendelijk;
• Je gaat voor kwaliteit;
• Je bent oplossingsgericht

Jouw kwalificaties
• MBO of HBO werk- en denkniveau, prima functie voor starters waarbij je kennis maakt met het vastgoedmanagement;
• Affiniteit met het beheer van commercieel vastgoed;
• Communicatief vaardig en je vindt het leuk om in een team samen te werken;
• Proactieve instelling en je gaat accuraat te werk;
• Stressbestendig en in je bent in staat prioriteiten te stellen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Goede kennis en beheersing van het MS Officepakket;

Wij bieden
PropertyView biedt een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie. Goede mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en interne doorgroei mogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden je een tijdelijk dienstverband aan met uitzicht op een vast dienstverband.

Contactgegevens
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen neem dan contact op met de heer J. van Haren (073 – 523 12 82) of door een e-mail te sturen naar j.vanharen@propertyview.nl.

 

PropertyView B.V. aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van PropertyView B.V. zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de directie, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Back To Top