skip to Main Content

Vacature: Projectmanager planmatig onderhoud

Vacature: Projectmanager Planmatig Onderhoud

Vacature Projectmanager planmatig onderhoud

Projectmanager planmatig onderhoud

Als jij op zoek bent naar een dynamische functie binnen commercieel vastgoedmanagement dan is deze vacature wat voor jou! Als Projectmanager planmatig onderhoud krijg je bij PropertyView eigen verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Een no-nonsense aanpak gaat bij ons samen met Brabantse gezelligheid. Samen met een hecht team uit onze vestiging Rosmalen draag je je steentje bij om de jaarlijkse budgetten volledig te benutten.

PropertyView is een jong bedrijf dat zich kenmerkt door een flexibele werkwijze, servicegerichtheid en een persoonlijke benadering. De afgelopen jaren is PropertyView gegroeid tot een belangrijke speler binnen het vastgoedbeheer, er is dan ook regelmatig behoefte aan versterking. Voor alle vacatures verwijzen wij je graag naar onze website: https://propertyview.nl/vacatures/

Wat ga je doen…
Samen met 6 naaste collega’s ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van planmatig onderhoud en renovaties. Deze werkzaamheden pak je op in samenwerking met onze technisch vastgoedmanagers. Het is een veelzijdige functie waarbij je te maken krijgt met uitdagende projecten zowel op bouwkundig- als installatietechnisch gebied. Een greep uit je werkzaamheden:

 • het opstellen van een technische werkomschrijving;
 • het aansturen van externe adviseurs;
 • het aanvragen en beoordelen van offertes van externe uitvoerders;
 • het indienen van de goedkeuringsaanvraag bij onze opdrachtgevers in samenwerking met de technisch manager;
 • het voeren van voortgangsgesprekken (periodiek) met de technisch managers;
 • het controleren en opleveren van uitgevoerde werkzaamheden.

Herken je jezelf in de volgende kwaliteiten?

Je werkt graag zelfstandig maar betekent ook graag iets voor je collega’s. Daarnaast zien wij graag de volgende eigenschappen in jou terug:

 • afgeronde MBO (niveau 4) of HBO-diploma richting installatietechniek of bouwkunde;
 • zelfstandig, kwaliteitsbewust en analytisch;
 • communicatief vaardig, vloeiend Nederlands en Engels goed in geschrift;
 • teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • zelfstandig werken;
 • oplossingsgericht, flexibel en pro-actief.

Wat kunnen wij jouw te bieden?
Een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie met leuke uitdagende projecten in een gezellig hecht team.

Binnen ons bedrijf zijn er goede mogelijkheden om door te groeien en daarnaast helpen we je graag met een opleiding. PropertyView hanteert marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens:
Hopelijk spreekt deze vacature je aan en een persoonlijk gesprek is natuurlijk zo ingepland!  Voor meer informatie kan je contact opnemen met Antoine van der Steen via 073 – 5231282 of a.vandersteen@propertyview.nl.

PropertyView B.V. aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van PropertyView B.V. zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de directie, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Back To Top