HOSPITALITY MANAGEMENT

De relatie tussen huurder en verhuurder is continue aan verandering onderhevig. Tot voor kort regelde de huurder vaak zelf alle zaken met betrekking tot huisvesting. De moderne huurder wil ontzorgd worden en zich bezighouden met de Core Business, maar wil tegelijkertijd ook steeds meer worden geïnformeerd.

PropertyView speelt met ‘View on You’ in op deze veranderende eisen en wensen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan optimale service op locatie en goede, werk ondersteunende voorzieningen.

Met ‘View on You’ kunnen wij per gebouw onze huurders eenvoudig informeren over onder meer het energieverbruik, de afvalstromen, de ontvangen certificaten, de voorwaarden tot veilige dak toetreding, e.d. Maar ook kunnen huurders bijvoorbeeld vergaderruimtes, bezoekersparkeerplaatsen leasefietsen, e.d. reserveren. Wil de huurder tijdens de geplande vergadering ook koffie en thee, taart of een lunch nuttigen of wil hij iemand een bloemetje sturen, via ‘View on You’ is dit snel geregeld. Wij maken daarvoor afspraken met (lokale) partijen.

Meer weten over ons hospitality management of ‘View on You’?
Bel of mail ons gerust, wij vertellen u graag meer!

Klik hier en hier voor een impressie van ons View on You systeem.

Bij spoed bel ons: (073) 523 12 82