KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

OVER ONS

PropertyView B.V. is een professionele, landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in management van kantoren, bedrijfsruimtes, winkels / winkelcentra, horecagelegenheden en maatschappelijk vastgoed. Wij werken als één team met gedreven, enthousiaste en ervaren professionals. Kwaliteit, optimale service, heldere communicatie en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en uw gebruikers.

Vastgoedmanagement verzorgen op een wijze die efficiënt en rendabel is, vereist kennis van de gebouwen, de ontwikkelingen in de markt en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in het vastgoedmanagement. Met een in eigen beheer ontwikkeld automatiseringssysteem zorgen wij voor adequate rapportages en actuele inzichten van de bij ons in beheer zijnde panden. Als klant kunt u op elk moment van de dag inloggen om de voortgang van het onderhoud, klachtenmeldingen in te zien, maar ook voor financiële en administratieve overzichten van uw vastgoedportefeuille.

Groen en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers om een bijdrage te leveren aan het milieu. Deze doelstelling geldt natuurlijk voor onze eigen kantoorpanden, maar indien gewenst voeren wij dit ook door in uw portefeuille.

PropertyView uw partner in vastgoedmanagement:

  • Landelijke dekking met sterke verbondenheid in de regio;
  • Ervaren team met korte communicatielijnen;
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties;
  • Uitgebreide en overzichtelijke technische- en financiële rapportages;
  • Voldoet aan actuele wet- en regelgeving;
  • Actueel inzicht door 24/7 directe toegang tot onze systemen

Bij spoed bel ons: (073) 523 12 82