skip to Main Content

Vastgoedbeheer is echt een vak. En dat verstaan wij goed, heel goed! Wij beheren een grote verscheidenheid aan kantoren, winkels en winkelcentra, bedrijfsruimten en maatschappelijk vastgoed. Totaal meer dan 2,4 miljoen m2 en dat groeit. PropertyView biedt een breed dienstenpakket en kan u desgewenst compleet ontzorgen. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verzorgen van adequate managementinformatie, planmatig onderhoud, klachtenonderhoud, mutatieonderhoud, servicecontracten en -onderhoud,  communicatie met huurders, leveranciers, et cetera. Ervaar zelf hoe optimale service en dienstverlening van PropertyView werkt!

Kantoren

PropertyView beheert ruim 850.000 m² aan kantoren en biedt haar opdrachtgevers een breed pakket van innovatieve en efficiënte diensten. Wij denken graag met u.

Onze toegevoegde waarde voor kantorenmanagement vindt u onder meer terug in:
• een snelle respons op klachten, storingen, ontwikkelingen, vragen en meer;
• de keuze voor structurele oplossingen;
• maatwerk en individueel samen te stellen dienstenpakketten;
• een heldere communicatie naar huurders en opdrachtgevers;
• adequate managementinformatie.

Winkels en winkelcentra

PropertyView beheert ruim 750.000 m² aan winkels, winkelcentra en winkelstrips en helpt eigenaren bij het optimaliseren van het rendement van het winkelvastgoed.

Met onze jarenlange ervaring in het beheer van solitaire winkels, wijkwinkelcentra, stadsdeelcentra en woonboulevards kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers adviseren en ondersteunen bij het succesvol maken en houden van hun winkelgebied.

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan winkelgebieden. Het schoon, verzorgd en veilig houden van het winkelgebied is niet langer voldoende om succesvol te blijven. Lees meer…

Bedrijfsruimte

PropertyView beheert ruim 800.000 m² aan bedrijfsruimten en expeditiecentra en biedt haar opdrachtgevers een breed pakket van innovatieve en efficiënte diensten. Wij denken graag met u.

De toegevoegde waarde van ons management van bedrijfsruimten en expeditiecentra vindt u onder meer terug in:
• een snelle respons op klachten, storingen, ontwikkelingen, vragen en meer;
• de keuze voor structurele oplossingen;
• maatwerk en individueel samen te stellen dienstenpakketten;
• een heldere communicatie naar huurders en opdrachtgevers;
• adequate managementinformatie.

Maatschappelijk vastgoed

Het Maatschappelijk Vastgoed kent vele functies en gebruikers. Onder meer Overheden (gemeenten, provincies en waterschappen), Onderwijsinstellingen en Zorginstellingen faciliteren een breed pakket van diensten en voorzieningen. PropertyView beheert circa 50.000 m² aan maatschappelijk vastgoed. Lees meer…

Commercieel management

De medewerkers van PropertyView voelen zich / zijn het verlengstuk van de organisatie van onze opdrachtgevers. Als commercieel manager hebben wij nauw contact met de huurders en ligt onze focus op het gebouw. Langdurige relaties met onze opdrachtgevers en huurders stellen ons in staat om de belangen van zowel onze opdrachtgevers als de huurders goed te kunnen afwegen in een dienstverlenende zakelijke omgeving.

PropertyView verlaagt met haar serviceconcepten de mutatiegraad, verkleint het de kans op financiële leegstand en draagt op die manier haar steentje bij aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Hospitality management

Werken in een gebouw met een uitgedacht serviceconcept wordt voor de veeleisende huurder steeds meer een bewuste keuze en een belangrijke factor om te blijven.

PropertyView speelt in op deze eisen en kan, samen met haar vaste partners, het basispakket van de servicekosten uitbreiden naar service op locatie, het leveren van business services en het bieden van facilitaire diensten aan de individuele gebruiker.

Back To Top